PAKET AGJENSIE PASTRIMI

Pasi të keni kryer pagesën, do të ridrejtoheni në faqen e shkarkimit dhe do të shkarkoni produktin. Ne do t’ju dërgojmë gjithashtu një link për shkarkim në emailin tuaj. Për ndonjë ndihmë të mëtejshme mos hezitoni të na kontaktoni ne do t’ju ndihmojmë me instalimin nëse ka ndonjë problem. faleminderit per blerjen tuaj

PAKET AGJENSIE PASTRIMI

250.00

  • Përfshin
  • Tema Divi
  • instruksioni ne pdf
  • child Divi tema e agjencisë së pastrimit
  • çelësi Apy për Përditësimin e Divi në email